Behandelingen

Manicure

Een standaard manicurebehandeling bestaat uit het reinigen van nagels en nagelriemen, het verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en tenslotte het vijlen en lakken van de nagels. De standaard behandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld nail-art of een French manicure.

French manicure

Deze behandeling bestaat uit een standaard manicurebehandeling, waarbij de nagels vóór het lakken (met blanke lak) worden voorzien van een mooie witte rand. De French manicure zorgt voor een naturel, maar toch extra verzorgde uitstraling.

Spa pedicure

Dit is niet zomaar een pedicurebehandeling. Voor wie iets extra wil, is deze behandeling een must. Tijdens deze behandeling kunt u heerlijk ontspannen in de de speciaal hiervoor ontworpen behandelstoel.

 De Spa Pedicure bestaat uit:
- standaard pedicurebehandeling
- voetbad
- voetmassage
De standaard behandeling bestaat uit: reinigen nagels en nagelriemen, verzorgen van probleemgebieden (eelt, ingegroeide nagels) en vijlen. Als u dat wenst, dan kunnen wij uw nagels uiteraard ook voorzien van een mooie lak of French pedicure.


Kunstnagels

Voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt, zijn er kunstnagels. Bij Mai wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten, zowel voor wat betreft de tips als de poeders, vloeistoffen, kwasten, crémes en vijlen. Tips zijn er in verschillende kleuren: naturel, French (met een witte rand), parelmoer of met twee kleuren (bijvoorbeeld met een glitterrand). Ook merktips (Chanel, Dior etc.) zijn verkrijgbaar. De afwerking kan op twee verschillende niveaus: met acryl of solar. Met solar worden de beste resultaten bereikt. Geen luchtbellen, geen breuk en een prachtige uitstraling; op deze techniek wordt dan ook garantie gegeven.